Сервіс "Дитяче свято" пропонує прокат карнавальних костюмів, суконь та аксесуарів на дітей молодшого віку. В нашому асортименті вже понад 250 предметів прокату. Є костюми звірів, героїв казок, рослин, національні та костюми за професіями.

Працюємо з 8:00 до 21:00 без вихідних. Телефони: (050) 123 4567 та (067) 123 4567

Чекаємо Ваших замовлень!

У нас понад 250 моделей вбрання, тому іноді простіше зателефонувати, щоб з'ясувати, що ми можемо підібрати для Вас (працюємо з 8:00 до 21:00 без вихідних)


 

 

Шановні клієнти!

Ми підготували для Вас відмінний асортимент якісних дитячих карнавальних костюмів, суконь та аксесуарів.  У нашому каталозі товарів ви знайдете більш ніж 250 моделей святкового вбрання для Ваших діточок.

У нас є дитячі історичні, сценічні, новорічні, національні, карнавальні та навіть маскарадні костюми, на будь який смак. Всі костюми виготовлені якісно, професіоналами швейної справи, чистенькі та попрасовані, для того що б Ваша дитина стала головним героєм на своєму святі.

Ми хочемо подарувати позитивні враження всім нашим клієнтам, і зробити нашу з вами співпрацю взаємно комфортною.

Для Вашої зручності ми працюємо з 8:00 до 21:00 щодня без вихідних. Ми знаходимося в м Києві

Звертаємо увагу, що Ви завжди можете приїхати до нас для примірку та бронювання вподобаного карнавального костюму, сукні чи святкового костюму!

Телефонуйте та приїжджайте, ми підберемо Вам незабутній наряд!

З повагою,

"ДИТЯЧЕ СВЯТО"

***********************